Latest information

ขนมทาร์ต

ขนมทาร์ต (Tart)

วิธีการทำขนมทาร์ตแอ



http://www.wikihow.com/Make-Strawberry-Tarts






http://www.joyofbaking.com/PieAndTartRecipes.html


วิธีการทำขนมทาร์ตแอปเปิล
























ขนมทาร์ตมันเทศสีม่วง



http://www.videojug.com/film/how-to-make-fresh-berry-tart-3






http://www.ohacorte.com/index.php



วิธีการใช้งานมันเทศสีม่วง



Nampou tsushou Co.,Ltd



http://www.e-nampo.com/item/IS00053N00391.html


ชนิดของขนม ขนมไทย ขนมขบเคี้ยว สแน็ก ขนมหวาน ขนมเค้ก ขนมปัง เค้ก เป็นอาหารชนิดหนึ่งที่มักจะมีลักษณะหวานและผ่านกระบวนการอบ ซึ่งจะทำมาจากแป้ง, น้ำตาล และส่วนประกอบอื่นๆ เช่น ไข่, แป้งเปียก, ผัก, ผลไม้ที่ให้รสหวานหรือเปรี้ยว เป็นต้น หรือส่วนประกอบที่มีไขมัน เช่น เนย, ชีส, ยีสต์, นม, เนยเทียม เป็นต้น และนิยมรับประทานเป็นของหวาน และฉลองในเทศกาลต่าง โดยเฉพาะอย่างยิ่งในวันเกิดและวันแต่งงาน ซึ่งในโลกมีตำรับหรือสูตรการทำเค้กเป็นจำนวนล้านๆ สูตร อีกทั้งตำรับการทำเค้กบางแห่งก็มีการสืบทอดการทำและสูตรตำรับเป็นอายุมากมายหลายศตวรรษ ซึ่งขั้นตอนการทำเค้กนั้นก็ไม่ได้ยุ่งยากมากมาย ฟักทอง คนใหญ่คนโต ฟักเหลือง
Cakes are broadly divided into several categories, based primarily on ingredients and cooking techniques. Yeast cakes are the oldest, and are very similar to yeast breads. Such cakes are often very traditional in form, and include such pastries as babka and stollen. Cheesecakes, despite their name, aren't really cakes at all. Cheesecakes are in fact custard pies, with a filling made mostly of some form of cheese (often cream cheese, mascarpone, ricotta or the like), and have very little to no flour added, although a flour-based crust may be used. Cheesecakes are also very old, with evidence of honey-sweetened cakes dating back to ancient Greece. Sponge cakes are thought to be the first of the non-yeast-based cakes and rely primarily on trapped air in a protein matrix (generally of beaten eggs) to provide leavening, sometimes with a bit of baking powder or other chemical leaven added as insurance. Such cakes include the Italian/Jewish pan di Spagna and the French Génoise. Highly decorated sponge cakes with lavish toppings are sometimes called gateau; the French word for cake. Butter cakes, including the pound cake and devil's food cake, rely on the combination of butter, eggs, and sometimes baking powder to provide both lift and a moist texture.

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น